Quan (una mica d’història)

El projecte ConnectHORT va néixer a partir de la iniciativa de veïns/es del barri de PobleNou i d’altres organitzacions, aprofitant la convocatòria del Pla de Buits de l’Ajuntament de Barcelona de recuperació d’espais urbans en desús.

El principal objectiu del projecte era la creació d’un hort didàctic on difondre els valors de la Permacultura i un espai polivalent autogestionat al solar buit del carrer Àlaba, n. 24. Així naixia el “Cole-Hort de Poblenou”.

L’aportació de les diferents entitats impulsores del projecte, com Re-Cooperar o ESPAIsatge, va fer ampliar l’àmbit dels objectius inicials. El projecte de Solares Poblenou (Recerca UB) va enriquir la proposta aportant la idea de la creació d’una xarxa d’espais de connexió ciutadana, aprofitant els nombrosos solars buits del barri, i ampliant la superfície d’espais lliures “vius” plens d’activitats i autogestionats pels seus veïns/es. D’aquesta manera vam pensar que el nom del projecte havia de reflectir aquesta nova voluntat i va néixer: ConnectHORT.

En aquests moments el projecte es troba en fase d’execució.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s